[+35] Filosofi

[+35]’s filosofi bygger på gensidig respekt uanset, alder og evner.

Husk på at der altid er en spiller, der er bedre end dig selv.

Hvis du ved sjældne lejligheder har mistanke til en spiller, som provoker, irriter venligst IKKE vedkommende med beskyldninger om snyd. Lovpris i stedet hans styrke og taktiske sans. Vi nyder det gode spil, de lækre detaljer og de vilde stunts. Men vi afskyr den dårlige taber, der i stedet for anerkendelse af skills tyer til beskyldninger om snyd, dårlige undskyldninger og antyder at heldet var afgørende.

Men husk også at respekten er gensidig. Husk du også var nybegynder engang. Nye spillere har ikke behov for at blive hånet, men tålmodigt hjulpet så de kan lære og forstå spillets muligheder og begrænsninger.

Et ofte benyttet begreb i Counter-Strike Source er betegnelsen Team-Killer. Dette barnlige fænomen kan resultere i beskyldninger og forbandelser af den værste slags, hvilket er forståeligt. Hvis en [+35]’er tilsyneladende laver TK, så er grunden måske, at den pågældende person forsøger at passivisere en Team-Killer. Hvis ikke så har det været et af de uheld, som desværre ofte sker i kampens hede på en server med friendly fire på.

Hvis en af klanernes medlemmer bevidst dræber medspillere eller bruger admin abuse, vil vi meget gerne vide det. Skriv mappet ned, nick på den pågældende admin tidspunkt og hvilken af vores server det forgik på og skriv det derefter i vores forum under klager. Vi vil ikke tolerere nogen klanmedlemmer udøver Team-Killing eller bruger admin abuse i Counter-Strike Source bevist.

For at blive optaget i en Klan [+35] skal man være mindst 35 år gammel.

Du må kun fornærme, ydmyge og bande af andre klan-medlemmer med et glimt i øjet. Alvor hører ikke hjemme på en FFA server eller GunGame server, og det gælder i særlig grad i forhold til udenlandske medlemmer og besøgende.

Vi har forståelse for, at [+35] klan-medlemmer, der spiller på et af holdene i [+35]-regi, skal træne sammenspil. Men i de tilfælde, hvor holdene er åbenlyst uretfærdige, bør også de skifte for at udligne. Dette er alligevel også det sjoveste, og vi foretrækker at være kendte for netop det, fremfor at være dem der slagter forsvarsløse nybegyndere eller mindre gode spillere.

For nylig har vi tilføjet et nyt klantag for medlemmer, som ikke opfylder alders kravet, men som alligevel ønsker at være en del af [+35].

Vores erfaring siger os, at spillere, især de yngste af slagsen, ikke altid er, hvad de starter med at udgive sig for at være. Dette har naturligvis noget at gøre med hvordan man nu engang er i den alder. Det er ret forståeligt for de lidt ældre og mere modne spillere, men trods den erkendelse, så gider vi ikke lægge server til al for megen barnlighed.

Som en konsekvens heraf, rekrutterer vi kun [TO] Try Out members, som vi kender personligt, eller som har opført sig modent og ordentligt, når de har spillet mod os.

Regler for direkte optagelse af familierelaterede medlemmer (Far/Søn/Datter-reglen) HVAD SKAL FAR STÅR TIL ANSVAR FOR TIL SINE BØRN KOM GERNE MED JERES FORSLAG.

Vi har åben for optagelse af nye medlemmer i alle klanerne så længe man opfylder alderskravet. Eneste undtagelse til ansøgere under alderskravet er at du skal være inviteret af et nuværende [+35] medlem.