[+35] Server Regler

[+35] serverne er ikke, hvad du er vant til.

Når du spiller på en [+35] server er du deltager i en speciel særlig oplevelse, i modsætning til mange andre CSS servere.

[+35] blev grundlagt udfra en idé om, at vi kunne lave et sted for ældre spillere, hvor de kunne muntre sig og føle sig hjemme.

Hvis du betragter CSS servere som rum i et hus, så ville [+35] serverne være et passende mix af kontoret, værkstedet og herreværelset.

Efter megen tid på alle mulige andre servere, så vil vi omvendt kalde dem for: børneværelser.

[+35]’erne nyder et godt spil baseret på gentleman-ship, hyggelige medspillere, ditto modstandere samt lidt snik-snak i pauserne. Det meste af tiden er vi dog bare store børn, som vil have det sjovest muligt.

[+35]’erne har ikke lige så meget tid som yngre spillere, så tiden på vores servere skal være "KVALITETS-TID". Det betyder at teams uden bøvl og brok skal være fair, tonen være ordentlig og så prøver vi at spille som hold i stedet for som enkeltpersoner pånær på vores gungame server.

Dette giver maksimal hygge og sjov.

[+35]’erne kan ikke lide "det er en lang liste" men du kender den:

Spamming
Whining og snyd beskyldninger
Grimt sprog
Idiotisk nicks
Bevidst TD eller TK
Bunny Jumping
Snyd

...og alt andet som vi ikke føler passer hos os.

Hvis du lever op til vores standarder, så vil du opleve et miljø, hvor tålmodighed ikke kaldes camping, og hvor hændelige TK/TD bare er en sjov ting (også for ofret).

Du vil opleve, at andre spillere vil ofre deres værdifulde spilletid for at hjælpe dig med problemer (CSS, computer og hvad som helst). Du vil også opleve, at du vil komme tilbage til serveren igen, fordi du bliver venner med de andre spillere - Uanset om du er en [+35]’er eller ej. Vi har en masse venner, som føler sig mere hjemme hos andre klaner men kommer forbi, når de lige er i humør til vores humør.

Hvis ovenstående er noget for dig, så er resten er IKKE noget for dig.

Hvis du ikke kan lide vores filosofi, så vil du opdage, at du ikke har noget at gøre hos os "hverken på serverne, eller i forumet". Du vil være langt bedre tjent med at finde en anden server.

Hvis du alligevel bliver hængende, og opfører dig på en måde, som vi ikke bryder os om, så kan du forberede dig på at, blive slappet, kicket eller bannet.

[+35]’erne vil gøre dette, for at have det lidt sjovt på dine vegne, nu hvor du har stjålet noget af den tid, hvor vi skulle have haft det hyggeligt.

Det er sådan set ikke, fordi vi ikke kan lide dig, for vi kan (næsten) lide alle CSS-spillere, det er jo pga. mange spillere i CSS-miljøet, at der bliver plads til et sted som vores server med VORES regler.

Men det kan så være, at du til gengæld ikke kan lide os, and so what! Godt at CSS-verden er så stor. Det rører os nemlig slet ikke, at du gider bruge tid på at være sur på os på den konto.
Det har vi ikke tid til at bekymre os om.

Hav et godt og et hyggeligt spil, uanset hvor du vælger at spille.