Sourcebans

Her finder man alle former for guides.
Hvis et medlem vil skrive en guide i denne kategori, skal denne godkendes af en Moderator først, før den vises som emne.
Locked
User avatar
[+35]Jumpman
Global Moderator, G5, CSS, CSGO & WOW Member
Posts: 135
Joined: 05 Feb 2016 15:00
Contact:

Sourcebans

Post by [+35]Jumpman » 20 Feb 2016 02:53

Så blev jeg færdig med guiden til Sourcebans

Sourcebans finder man her http://clandisa.dk/sourcebans

For at logge ind tryker man på Login øverst til højre på siden
Image

Indtast jeres username, jeres Username er nøjagtig det samme som det i bruger her i forum, password der skal i kontakte [+35]Jumpman for at få et nyt, hvis i ikke kan huske jeres gamle password.
Image

Når i så er logget ind ser siden ud som følgende.
Image

Jeg vil anbefale man skifter sit password, til det samme som man bruger her i forumet. Tryk på Your account for at komme til jeres profil side for at skifte jeres password. Tryk derefter på Change Password
Image

Indtast jeres gammel password (det i fik af mig) og derefter jeres ønskede password 2 gange og tryk på Save.
Image

Der er også kommet en ny fanen Admin Panel, her kan man se info angående sourcebans systemet.
Image

I den nye fane der er makeret med gul kan man se alle admins, hvilken rettigheder man har, man kan se server oversigt, tilføje et ban til banlisten efter personen har forladt serveren(dette kan man også fra menuen in-game) man kan også se hvilken gruppe man tilhøre og hvilken rettigheder man har på web delen af sourcebans og hvilken rettigheder man har på serverne. Settings og mods er forbehold mig.
Image

Ban listen er rimlig nem at finde rundt i, det er også her hvor man skal ind som admin og tilføje en kommentar i add comment feltet, hvorfor man har banned en spiller.
Man skal ind og lave en comment i sourcebans hvis man banner for følgende.
Abusive, Admin Disrespect, Team attack, Team killing, Bad behaviour, Breaking Server Rules, Other osv. osv. så er man forpligtet til at skrive en kommentar i comment feltet.
Hvis man trykker på spillerens nick som er banned, dukker der en Ban Details liste op.
Hvis man trykker på spillerens Steam Community nummer bliver man sendt direkte videre til hans private steam profil.
Det ikke alle der kan Delete ban, deleter man et ban fjernes det helt fra vores ban liste. Unbanner man og vedkommende en anden dag kvajer sig og bliver banned igen, så kan man se i han listen hvad han har været banned for før, hvilken admin der udførte arbejdet og hvilken server han sidst blev banned på.
Image

Server listen ser ud som følgende, og virker stort set på samme måde som ban listen.
Image

Trykker man på FFA1 serveren kan man se hvem som er online på serveren, højre klikker man på nicket, får man nogen Player Commands muligheder hvis man ikke lige er in-game og er blevet kontakter af en anden spiller, kan man bruge det fra sourcebans web modul i stedet. (Gør man det, så skal man sku være meget sikker på den spiller der har kontakte en, at han ved hvad han snakker om ellers skal man jo normalt være på serveren for at udføre et ban).
Image

Jeg har lavet en lille demo video man kan se her, dette er min første video så lev lige med den er 8 minutter og 34 sekunder lang

Locked