Velkommen til vores nye opdateret hjemmeside

Her kan du læse nyheder og vigtig information fra medlemmerne i klanerne.
Kun klan medlemmer kan oprette emner i dette forum, dog er det kun COW der kan skrive indlæg under Global announcements på forsiden.
Alle andre bruger af forumet kan stadig deltage og give deres meninger til kende i debatterne, dog skal disse indlæg først godkendes af en Moderator.
Post Reply
User avatar
[+35]Jumpman
Global Moderator, G5, CSS, CSGO & WOW Member
Posts: 176
Joined: 05 Feb 2016 15:00
Contact:

Velkommen til vores nye opdateret hjemmeside

Post by [+35]Jumpman » 05 Feb 2016 14:47

Så er klan [+35] klar med et nyt layout og nye server.
Denne hjemmeside www.clandisa.dk bruges som en midlertidig hjemmeside for den gamle som ligger her www.clan35.dk til vi får flyttet rundt på ip'erne, så med tiden vil i få denne hjemmeside i læser nu frem når i skriver www.clan35.dk indtil da bruger vi www.clandisa.dk

Vi har nu åbnet for 3 forskellige FFA server, 3 forskellige GunGame server og en enkelt CSGO server.

Alle er velkommen til at komme forbi og spille på vores server, så længe man føgler vores server regler, laver man lort på serveren så som at tilsvine admins, snyde, eller andre ting der ikke står i vores server regler ryger man ud med det samme.

Alle vores server kører i en fælles database og efter samme server regler dvs. Bliver man banned på den ene server bliver man også automatisk banned på de andre 6 server kort og godt.

Vi er voksne mennesker der godt kan lide at hygge og spille sammen, vi gider ikke bruge vores kostbare tid på at diskutere på serverne, er man utilfreds med noget eller føler sig uretfærdig behandlet kan man klage i vores fælles forum, så tager vi den der fra.

Vi tæller lidt over 170 inaktive og aktive medlemmer i klanen.

Vi optager demoer 24/7 året rundt på alle server, så vi altid har beviser for hvad folk har lavet på serverne, dette gælder også den anden vej hvis man mener en admin har misbrugt sine rettighedder. Bliver man banned eller andre ting har man max 7 dage til at komme med sin klage i forum, derefter bruger vi ikke vores tid på klager og du/i vil ingen vejne komme med jeres klager.

I er også velkommen til at Joine vores Teamspeak server, i øjeblikket har vi kun 32 slot men bliver der brug for flere opgradere vi til flere slots.
Vores Teamspeak server kan man finde på adressen 195.201.34.203:10228 eller man kan joine den fra hjemmesiden.
Vi understødter rimlig mange kanaler inde for mange spil bla. Counter Strike Source, Counter Strike Global Offensive, World Of Warcraft, League Of Legends, Minecraft, Diablo, Battlefield og mange flere, alle gæster kan selv oprette en midlertidig kanal, og hvis man så syntes med tiden er de skal være oprettet fast kontakter man en Super Admin for at få dem oprettet.

Når i opretter en profil i forumet så opret dem med jeres nick, så det nemmere for os andre lige at oprette jeres klan tag bagefter og få jeg smidt ind i de rigtig grupper i forumet.

Vi kører med stats på alle server 24/7 dog vil vi nok i fremtiden skifte over til GAMEME.

De server regler der gælder pt. på alle server kan man finde på vores hjemmeside i menuen øverst oppe under server regler, disse regler vi blive ændret en smule her i fremtiden så læs dem og følg dem hvis i vil spille og hygge på de voksne server.
Image

Image

Post Reply